ZBATIM I FAZËS SË DYTË TË PROJEKTIT NDËRKUFITAR 'KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ 2' March 29, 2021 LEXO Përfundimi i fazës së parë të projektit ndërkufitar 'Katastrofat nuk njohin kufij' January 14, 2021 LEXO Rikonstituohet Këshilli i Basenit Ujor Drin – Bunë. November 18, 2020 LEXO Fushata Ndërgjegjësuese- "Zgjidhni mundësitë, jo migracionin e parregullt" November 13, 2020 LEXO Gërryerjet në Bërdicë: Gati projekti për ndërhyrjen November 13, 2020 LEXO Prezantohet skuadra e re #SHQIPONJAT në Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër. November 13, 2020 LEXO FUSHATË NDËRGJEGJËSUSE MBI RREZIQET NATYRORE NË SISTEMIN SHKOLLOR PARAUNIVERSITAR November 3, 2020 LEXO Viti akademik sfidues në përshtatje me normalitetin e ri Covid-19.Angoni: Situata nën kontroll! October 24, 2020 LEXO "Katastrofat nuk njohin kufij" - Konkurs Vizatimi October 15, 2020 LEXO “Katastrofat nuk njohin kufinj” - Prezantim i pajisjeve, për mbrojtje dhe shpëtim nga përmbytjet, i pajisjeve të parashikimeve meteorologjike dhe sistemeve të hershme të paralajmërimit October 14, 2020 LEXO Informim i popullatës mbi numrin unik të emergjencave #112 September 30, 2020 LEXO Tryezë e Rrumbullakët mbi "Praktikat më të mira të BE-së në mbrojtje nga përmbytjet" March 10, 2020 LEXO Seminari "Praktikat më të mira të BE-së ne Mbrojtje nga Përmbytjet" February 12, 2020 LEXO Spot informues për regjistrimin e fëmijëve në klasën e parë September 3, 2019 LEXO Takim i Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit July 16, 2019 LEXO Programi “Askush të mos mbetet pas - Leave No One Behind” June 27, 2019 LEXO Denonco përfshirjen e Administratës Shtetërore në Aktivitete Elektorale June 24, 2019 LEXO Rescue 3 - Certifikimi i pjesëmarrësve June 19, 2019 LEXO Rescue 3 - Trajnim Nderkufitar April 8, 2019 LEXO FLETËPALOSJE NUMRI EMERGJENCAVE - 112 March 5, 2019 LEXO

Rregullore Përgjithshme

Programi i Transparencës

Rregjistri i Kërkesë - Ankesave

Fjala e Prefektes së Qarkut Shkodër

Ndihem e nderuar të ushtroj këtë funksion publik në vendlindjen time, në Shkodër. Falënderoj Kryeministrin Edi Rama, për besimin e dhënë. Eksperienca dhe kontributi im ndër vite në Qarkun e Shkodrës, si pjesë e shoqërisë civile ka bërë të mundur nxitjen e bashkëpunimit të organeve shtetërore publike, për t’i ardhur në ndihmë interesit të qytetarit.

Sot, në detyrën time të re ndjej me tepër përgjegjësi, ndjeshmëri dhe përkushtim në misionin tim kundrejt qytetarëve të Qarkut të Shkodrës dhe nevojave të tyre duke nxitur edhe me tej bashkëveprimin ndërinstitucional.

Njoftime

ZBATIM I FAZËS SË DYTË TË PROJEKTIT NDËRKUFITAR ‘KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ 2’

0
Në kuadër të thirrjeve të dyta të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar Mal i Zi – Shqipëri, 2014 – 2020, institucioni i Prefektit të Qarkut...

PROGRAMI MODEL I TRANSPARENCËS PËR AUTORITETET PUBLIKE

0
Programi i Transparencës i Institucionit të Prefektit të Qarkut Shkodër Urdhër nr. 187, dt. 18/12/2020 "Për miratimin e Programit të Transparencës të rishikuar" Urdhër nr. 188,...

Përfundimi i fazës së parë të projektit ndërkufitar ‘Katastrofat nuk njohin kufij’

0
Këtë javë përmbyllet projekti 'Katastrofat nuk njohin kufij', qëllimi i të cilit ishte forcimi i kapacitetit të institucioneve dhe shërbimeve që merren me mbrojtjen...

Rikonstituohet Këshilli i Basenit Ujor Drin – Bunë.

0
Në mbështetje të ligjit nr. 111/2012 "Për menaxhimin e integruar të burimeve ujore", i ndryshuar, të vendimit nr. 696, datë 30.10.2019 të Këshillit të...

Fushata Ndërgjegjësuese- “Zgjidhni mundësitë, jo migracionin e parregullt”

0
Në vijim të fushatës ndërgjegjësuese- "Zgjidhni mundësitë, jo migracionin e parregullt", koordinuar nga Ministria e Brendshme, Zyra e Koordinatorit Kombëtar për Çështje të Luftës...

Policia e Shtetit

129

Zjarrfikëse

128

Urgjenca

127

Numri Unik i Emergjencave

112