Njoftime

Zhvillohet mbledhja për monitorimin ndërinstitucional të mbarëvajtjes së sezonit turistik

Në vijim të një turi takimesh në të gjithë bashkitë Qarku Shkodër në kuadër të menaxhimit të sezonit turistik, Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni, zhvilloi mbledhjen për monitorimin ndërinstitucional të mbarëvajtjes së sezonit turistik në Bashkinë Malësi e Madhe. Me praninë e kreut të Bashkisë z.Tonin Marinaj dhe drejtuesve të tjerë të pushtetit qendror …

Zhvillohet mbledhja për monitorimin ndërinstitucional të mbarëvajtjes së sezonit turistik Read More »

Mbahet aktiviteti “Dialogu mbi lumenjtë ndërkufitarë – fokusuar në Lumin e Vermoshit si pjesë e basenit të madh të lumit Danub”

Në kuadër të Ditës së Danubit, Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni në bashkëpunim me #AMBU, UNDP Albania dhe kryebashkiakun e Bashkisë së Malësisë së Madhe, z.Tonin Marinaj u bënë pjesë e aktivitetit “Dialogu mbi lumenjtë ndërkufitarë –fokusuar në Lumin e Vermoshit si pjesë e basenit të madh të lumit Danub”. Në takimin e mbajtur …

Mbahet aktiviteti “Dialogu mbi lumenjtë ndërkufitarë – fokusuar në Lumin e Vermoshit si pjesë e basenit të madh të lumit Danub” Read More »

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, Prefektja Qarkut Shkoder kërkoi angazhim maksimal

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, bëri bashkë përfaqësues të institucioneve qendrore në nivel vendor dhe organeve të qeverisjes vendore përgjegjëse, në një takim konsultativ mbi planin e masave të marra për garantimin e sigurisë dhe shërbimeve ndaj nxënësve në institucionet arsimore publike dhe jo publike Qarku Shkoder. Prefektja Qarkut Shkoder, zj.Majlinda Angoni, kërkoi …

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, Prefektja Qarkut Shkoder kërkoi angazhim maksimal Read More »

Zhvillohet takimi i dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e sezonit turistik

Në prag të çeljes së sezonit turistik, zhvilluam takimin e dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e një sezoni turistik sa më të suksesshëm. I pranishëm në takim ishte zv.Ministri i Brendshëm, z.Besfort Lamallari, së bashku me kryetarë të Bashkive #QarkuShkodër, drejtues vendorë të Policisë dhe drejtues të IKMT. Në takim u diskutua …

Zhvillohet takimi i dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e sezonit turistik Read More »

Prefektja e Qarkut Shkodër pret në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë Vincenzo Del Monaco

Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni, priti në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë, Vincenzo Del Monaco. Në fokus të takimit ishin zhvillimet më të fundit në vend dhe rekomandimet e raportit paraprak të OSBE/ODHIR për zgjedhjet parlamentare të mbajtura më 25 prill 2021. Prefektja Angoni e vlerësoi punën e mirë që Prezenca …

Prefektja e Qarkut Shkodër pret në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë Vincenzo Del Monaco Read More »