Në kuadrin e masave parandaluese sezonale, Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni ka vijuar inspektimin në terren për t parë nga afër problematikat lidhur me emergjencat e përmbytjeve. Në rolin e Kryetares së Komisionit të Mbrojtjes Civile, Prefektja Angoni shoqëruar nga...
“Katastrofat nuk njohin kufij” – Fuqizimi i kapaciteteve mbrojtëse dhë të shpëtimit Me datë 17 Prill 2018, Institucioni i Prefektit Shkodër, në partneritet me Fondacionin për Zhvillimin e Veriut të Malit të Zi, FORS, ka nisur zbatimin e projektit...
Me zv. Kryeminstrën zj. Senida Mesi, inspektuam nga afër sot situatën e krijuar nga rreshjet dhe rritjet e menjëhershme të temperaturave të cilat sollën përmbytje në disa fshatra të zonës së nënshkodres. Sot ishim në fshatin Obot të Shkodrës...
Inspektim i situates se krijuar pas rreshjeve te shiut dhe debores ne bashkite Fushe-Arrez dhe ne bashkine Puke
Në takimin e organizuar nga Sekretariati Teknik i Ujit në bashkepunim me GIZ ku si teme kryesore ishte fuqizimi i rolit të KBU-se Drin-Bune,  Prefekti i Qarkut Shkoder z. Çesk Millja perfitoj nga rasti per një prezantim të shkurter...
  Në takimin e organizuar nga Sekretariati Teknik i Ujit në bashkepunim me GIZ ku si teme kryesore ishte fuqizimi i rolit të KBU-se Drin-Bune,  Prefekti i Qarkut Shkoder z. Çesk Millja perfitoj nga rasti per një prezantim të...
Në takimin e organizuar nga Sekretariati Teknik i Ujit në bashkepunim me GIZ ku si teme kryesore ishte fuqizimi i rolit të KBU-se Drin-Bune,  Prefekti i Qarkut Shkoder z. Çesk Millja perfitoj nga rasti per një prezantim të shkurter...
Curriculum vitae   Emer/mbiemer  : Çesk MILLJA Adresa : rruga Ali Pashë  Gucia,  pallati 96, Apartamenti 12, Tiranë e-mail: [email protected] Shtetësia: Shqiptare Data e lindjes : 13 shkurt 1957 Gjinia : Mashkull Gjendja civile: i martuar me dy femijë...
Curriculum vitae   Emer/mbiemer  : Çesk MILLJA Adresa : rruga Ali Pashë  Gucia,  pallati 96, Apartamenti 12, Tiranë e-mail :[email protected] Shtetësia: Shqiptare Data e lindjes : 13 shkurt 1957 Gjinia : Mashkull Gjendja civile: i martuar me dy femije...
Currikulum vitae   Emer/mbiemer  : Çesk MILLJA Adresa : rruga Ali Pashë  Gucia,  pallati 96, Apartamenti 12, Tiranë e-mail :[email protected] Shtetësia: Shqiptare Data e lindjes : 13 shkurt 1957 Gjinia : Mashkull Gjendja civile: i martuar me dy femije...

Njoftime