LAJME

Plani Kontroll-Inspektimi..

Gjatë ditës së sotme, dt.15 Janar 2019, nga Institucioni i Prefektit mbi bazën e një Plani Kontroll- Inspektimi, është bërë inspektim në segmentin rrugor Shkodë-Koman dhe në H/C Koman. Qellimi i inspektimit ishte për të parë nga afër punën e bërë nga kompanitë sipërmarrëse për mbajtjen hapur të ketij segmenti e njëkohesisht për të parë nga afër situatën hidrike ne H/C Koman për parashikimin e prurjeve dhe shkarkimeve pas shkrirjes së dëborës. U konstatua se Kompani “JUBICA” sipërmarrëse e ketij segmenti ishte në gadishmeri dhe kishte në punë një fadromë dhe një borëpastruese në këtë segment, si dhe përsonelin të cilët po punonin për pastrimin e akullit dhe hedhjen e kripës. Gjatë takimit me Dr. E H/C Koman u informuam për situatën e pritshme hidrike e cila pritet të jetë e monitorueshme dhe jo problematike, njëkohesisht u njohem me investimin që po bëhet aktuaklisht nga Kompania Austriake per rikonstruksionin e turbinave të ketij H/C që pritet të përfundojë në fund të muajit Janar 2019.

Shpërndaje: