LAJME

Aktivitet i Prefektit te Qarkut Shkoder ne kuader te projektit "Katastrofat nuk njohin kufi"

Në kuader të zbatimit të projektit "Katastrofat nuk njohin kufinj" u zhvillua sot në ambjentet e zyrës se Prefektit të qarkut Shkoder, takimi i rradhës mbi trajnimin "Rescue 3", i treti në vazhden e takimive sensibilizuese të strukturave pjesmarrese në kete trajnim. Në fund të takimit u shperndanë dhe çertifikatat për pjesmarresit në trajnim, të cila janë të nivelit nderkombetare, dhe shpetuesit e çertifikuar janë të barazvlefshëm me ato te vendeve të EU, për këte lloj trajnimi, duke u bëre njëkohesisht një vlere e çmuar në shtabin e emergjencave të Qarkut Shkoder, por jo vetem!!

Shpërndaje: