Monday, October 21, 2019
Home Prefektura Shkodër

Prefektura Shkodër

“Katastrofat nuk njohin kufij” – Fuqizimi i kapaciteteve mbrojtëse dhë të shpëtimit Me datë 17 Prill 2018, Institucioni i Prefektit Shkodër, në partneritet me Fondacionin për Zhvillimin e Veriut të Malit të Zi, FORS, ka nisur zbatimin e projektit...
Me zv. Kryeminstrën zj. Senida Mesi, inspektuam nga afër sot situatën e krijuar nga rreshjet dhe rritjet e menjëhershme të temperaturave të cilat sollën përmbytje në disa fshatra të zonës së nënshkodres. Sot ishim në fshatin Obot të Shkodrës...
Inspektim i situates se krijuar pas rreshjeve te shiut dhe debores ne bashkite Fushe-Arrez dhe ne bashkine Puke
Në takimin e organizuar nga Sekretariati Teknik i Ujit në bashkepunim me GIZ ku si teme kryesore ishte fuqizimi i rolit të KBU-se Drin-Bune,  Prefekti i Qarkut Shkoder z. Çesk Millja perfitoj nga rasti per një prezantim të shkurter...
  Në takimin e organizuar nga Sekretariati Teknik i Ujit në bashkepunim me GIZ ku si teme kryesore ishte fuqizimi i rolit të KBU-se Drin-Bune,  Prefekti i Qarkut Shkoder z. Çesk Millja perfitoj nga rasti per një prezantim të...
Në takimin e organizuar nga Sekretariati Teknik i Ujit në bashkepunim me GIZ ku si teme kryesore ishte fuqizimi i rolit të KBU-se Drin-Bune,  Prefekti i Qarkut Shkoder z. Çesk Millja perfitoj nga rasti per një prezantim të shkurter...
Curriculum vitae   Emer/mbiemer  : Çesk MILLJA Adresa : rruga Ali Pashë  Gucia,  pallati 96, Apartamenti 12, Tiranë e-mail: ceskmillja@yahoo.com Shtetësia: Shqiptare Data e lindjes : 13 shkurt 1957 Gjinia : Mashkull Gjendja civile: i martuar me dy femijë...
Curriculum vitae   Emer/mbiemer  : Çesk MILLJA Adresa : rruga Ali Pashë  Gucia,  pallati 96, Apartamenti 12, Tiranë e-mail :ceskmillja@yahoo.com Shtetësia: Shqiptare Data e lindjes : 13 shkurt 1957 Gjinia : Mashkull Gjendja civile: i martuar me dy femije...
Currikulum vitae   Emer/mbiemer  : Çesk MILLJA Adresa : rruga Ali Pashë  Gucia,  pallati 96, Apartamenti 12, Tiranë e-mail :ceskmillja@yahoo.com Shtetësia: Shqiptare Data e lindjes : 13 shkurt 1957 Gjinia : Mashkull Gjendja civile: i martuar me dy femije...
Ne muajin e sensibilizimit te Luftes Kunder Trafikimit te Qenieve Njerezore, KRAT QARKU SHKODER, vazhdon takimet ne Shkollat e mesme Guri Zi dhe Shkollen e Mesme te Bashkuar Vau- Dejes. BASHKE MUNDEMI.