Wednesday, August 21, 2019
Home Home

Home

Sot në mjediset e Hotel “Jakaj” Velipojë u zhvillua takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit. Në takim morën pjesë Z. Blendi Klosi - Ministër e Turizmit dhe Mjedisit, Znj. Belinda Balluku - Minister i Infrastrukturës dhe Energjisë, Z.Gent Cakaj -...

TE TJERA

Takim i Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit

Sot në mjediset e Hotel “Jakaj” Velipojë u zhvillua takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit.

Programi “Askush të mos mbetet pas – Leave No One Behind”

Observatori për të Drejtat e Fëmijëve dhe të Rinjve në bashkëpunim me Institucionin e Prefektit Shkodër, në partneritet me zyrën e UNICEF-it...

Denonco përfshirjen e Administratës Shtetërore në Aktivitete Elektorale

Në zbatim të VKM-së nr. 283, datë 10.5.2019 “Për marrjen e masave dhe monitorimin e veprimtarisë, sjelljes apo...

Rescue 3 – Certifikimi i pjesëmarrësve

Në kuadër të zbatimit të projektit “Katastrofat nuk njohin kufinj”, u organizua një takim pune në repartin ushtarak “10 10” të Vau...

KETE JAVE